728x90
Korean culinary academy located in Gangnam
Today's Korean Cooking Class Today, we will inform you of Sisa Cook's September timetable.

cooking class 10:00-12:00 30 minutes before class starts.
There is time to learn Korean, which will be used when cooking.
contact: Alex. 010-9258-9033 / 02-5704452 / apark@sisadream.com

 

개성 주악 KAESONG Juak It is a type of rice cake made by frying in oil. It wasn't a typical Korean traditional dessert, but these days, it's back in vogue from the younger generation.

해물수제비 Seafood Ssujebi Food that is eaten by kneading flour, tearing it by hand, and putting it in a boiling broth to cook
겉절이 Geotjeor It is a type of kimchi that is not fermented and is simply made and eaten.
치즈 주꾸미 볶음 Cheese Stir-fried Octopus  It looks similar to octopus, but is a spicy dish made with small webfoot octopuses.
김치전 Pancake with Kimchi Make it simple and eat it as a snack or side dish.
꽃송편 Flower Songpyeon As a traditional Korean rice cake, it is often eaten during Chuseok. Add a flower shape.
달걀 김밥 Egg Gimbap A dish made by adding various ingredients and using seaweed. Add the eggs.
견과류 건강바 Nut health bar Snack with nuts. Also called an energy bar.
버섯 육산적 Mushroom carnivorous We make and eat a lot during the holidays. Use tender beef. Add mushrooms.
닭 칼국수 Chicken Kalguksu It is made and eaten in the cold season or when it rains.
불고기 김밥 Bulgogi Gimbap A dish made by adding various ingredients and using seaweed.
육개장 Yukgaejang As a health food, it is made spicy by adding various herbs and red pepper powder.

 

수업은 전화, 이메일, 카카오톡으로 예약할 수 있습니다.
Classes can be reserved by phone, email, or KakaoTalk.
Phone: 010-925890 / 02-570-4452 (Alex Park)
email: apark@sisadream.com

반응형

+ Recent posts